<33

varje ord som du säger fastnar i mitt huvud,
varje snuddning på min kropp ifrån dig får mig att rysa.
Varje andetag från dig andas jag in,
varje blick av dig suger jag upp med mina ögon.
Varje tår som du fäller på din kind fångar jag upp,
varje slag ifrån ditt hjärta får mitt hjärta att slå.
Allt som har med dig att göra, får mig att leva

3/1


Ni vet inte hur glad jag är, jag fick pengar till piercing i naveln i julklapp idag. Och nu har vi hittat en studio och  vi har bestämt datum nu. Så den 3/1 får jag navelpiercing! :)

Kisses snurpan


Bilder


Jag och syrran.

Julgranen

Monica

Julbordet

Mina julklappar :)


Tillbaka

Hej allihopa!
Nu har jag precis kommit hem från syrran och Robin.Gud vad mysigt vi hade, en riktigt trevlig julafton. Hoppas ni har det lika bra som jag haft. Jag har fått så grymt fiina presenter, och fått det jag önskade mig. Jag har tagit massa bilder ikväll. Bilderna kommer i nästa inlägg. Just nu sitter jag med datan inne i köket och umgås med mamma och pappa. Det är ju ändå julafton liksom. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi hörs sen.

PUSS

GOD JUL!!


Idag kommer jag inte blogga hoppas ni förstår varför, DET ÄR JU JUL!! :) Hoppas ni får en superhärlig dag!

God jul till er alla
Önskar Julia "Snurpan"

HAHA, sötnöt

Haha, kolla på den här videon. Ruskigt söt tjej, men tänk när hon ser på det här när hon blir äldre. Fan va hon kommer skämmas :P

Allt försvann så fort..


Jennifer Qvarforth, vi hade det många vill ha, vi hade den vänskap som inte växer på träd. Vi hade äkta vänskap. Eller det trodde jag iallafall, tills den dagen du gjorde det du gjorde. och lek inte dum, du vet mycket väl att det du gjorde va fittigt och äkta vänner gör inte så. du vet inte hur ledsen jag blev den dagen du sa det: "jag vill inte vara med dig". du kanske inte sa det precis så, men det var exakt så du menade. det var därifrån vi började bråka, bråken blev allt fler och jag förstod inte varför, såfort vi började prata slutade det i bråk. jag säger absolut inte att allt det här är ditt fel för det är vårt fel. vårt fel att vi inte tog hand om det fina vi hade. men det är inte heller så att det är mitt fel alltihop, du vet liksom jag att det var du som gjorde fel från första början och det är därför jag inte tänker säga förlåt först. varför ska jag när jag inte ens gjort något? okej, visst där har jag fel. jag gjorde dig besviken när jag valde att träffa Anton istället för dig men jag hade ju ett skäl till varför jag valde honom före, eller hur? jag viste nämligen att om vi skulle träffas skulle vi bara låtsas som allting var bra, och jag orkar inte det. jag orkar inte spela glad när det hänt så jävla mycket. Jennifer du fick mig att känna lycka, jävlar vad glad jag va helatiden när vi va bara du&jag. jag kan inte säga att jag inte älskar dig för då skulle jag ljuga för varenda en. för jag älskar dig Jennifer, även om jag inte alltid visat det. och du betyder jäkligt mycket för mig, du gör det fortfarande. men efter så många gånger du har fått mina tårar att rinna ner för kinden vet jag inte vad jag vill längre. Jag har velat skriva en sån här text jättelänge nu men jag har inte orkat för såfort jag börjat har jag bara börjat gråta typ. varför jag valt att skriva det här nu är för att nu känner jag mig stark igen, jag har gått vidare. jag är fortfarande riktigt ledsen för att det inte är vi men jag vet att det kommer bli vi igen. låt det bara ta tid. vi har bestämt att inte prata på ett tag nu för vi båda behöver en paus från varandra. så efter nyår blir det inte bara ett nytt år, utan det blir nya förväntningar. jag skulle kunna ha det som ett nyårslöfte; "att se till att vi får tillbaka det vi hade" , men jag har valt att inte ha det. för det är inte jag som kan bestämma det, det är ödet. om ödet för oss samman igen så är det de rätta, gör det inte det kommer det väl bättre tider. jag saknar inte dig, jag saknar Oss. du betydde väldigt mycket Jennifer Qvarforth..

Något fel på youtube.com

Jag vet inte riktigt men ja tror att det är något fel på youtube.com för jag kan nämligen inte ladda upp mitt videoblogg inlägg. Men jag slutar inte försöka.

Snurpan

Dan före dopparedan

Hej allihopa!
Förlåt för att jag inte har bloggat något tidigare idag men mitt internet har fuckat sig totalt. Igår kväll innan jag gick och la mig gjorde jag ett videoblogginlägg. Kanske inte är världensbästa på det men jag läggar in det i nästa inlägg :) Sen har jag ju varit med Tuva idag, haha vi skulle slå in de sista julklapparna egentligen men det kom massa andra saker ivägen så. Menmen, nu har jag äntligen gjort klart allt. Jag tycker verkligen inte det känns som att det är julafton i morgon, var är julkänslan liksom(?) Någon mer är jag som känner såhär? Jag vill ju ha snö och känna den där pirriga känslan i magen dagen innan. Men jag gör verkligen inte det nu, tycker jag faktiskt är synd. Aja, jag lägger in videoinlägget i nästa. vi hörs!

Mitt hår.

Puss J


HAHA, ännu en låt som fastnat i huvudet!


Det här är uppföljaren av "bag in da box". Lyssna och jag lovar den kommer fastna i era huvuden som den gjort i mitt :)

Puss

Några bilder




Shitt jag är typ beroende av den här sidan, tyckte den va as grym :)

Lika som bär

HAHAHAHAH, gjorde en bild på Sara. Fyfan va rolig, förlåt Sara med ni är lika ;)
)

Utmanad

Jag är utmanad (av http://roew.blogg.se/ ) att skriva nio sanningar om mig och sen utmana några som ska göra likadant.

- Jag har haft JÄTTE ljusbrunt hår.
- Jag är jättedålig förlorare
- Jag har gått på fotboll 
- Jag är faster
- Jag har grymt dåligt minne.
- Jag faller skitlätt för killar
- Jag faller oftast för fel killar.
- Blir lätt svartsjuk
- Har haft typ 6 olika mobiler.

Jag utamanar:
http://elbel.blogg.se
http://alsocalledjennifer.blogg.se
http://tuvawrenfelt.blogg.se
http://ceciliastusentankar.blogspot.com
http://tezzybump.blogg.se
http://avklarad.blogg.se




Förstasida


Hur ball som helst, eller hur?

HEMSKT

Hitta på min gamla blogg, värd att läsa.



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Tack för att du läste hela texten. Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !

Rolig hemsida

Jag hittade en grymt rolig hemsida, fast tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette. Men se vad roliga bilder man kan göra!!



Kramar
 

It's hard


Det blir svårt det här & jag tänker på dig varje dag, men det blir bäst såhär..

Alltid kul med besökare

Åh vad glad jag är, besökarna stiger och stiger det känns välldigt bra. Jag förstår inte riktigt eftersom jag inte gjort mycket reklam alls för bloggen. Menmen, jag hoppas ni som hittat hit stannar kvar och gillar min blogg. Ni som håller ögonen öppna har sett att jag har en ny kategori; "Bloggen". Där kommer jag skriva om det har med bloggen att göra

(bild från i somras, vill ha sommar nuu!)

Städningen klar

Hejhopp!
Vad har ni för er? Själv sitter jag här och bloggar, jag har varit och lämat julklappen till Li var faktiskt riktigt kul att träffa henne igen. Sen har jag städat. Just jag lovade ju att lägga in bilder på hur mitt rum såg ut innan och efter städningen, så det kommer lite bilder här under sen :) blev faktiskt riktigt nöjd, vilken förändring faktiskt. Fast jag är inte speciellt bra på att hålla det rent så efter jul är det säkert lika stökigt igen, men jag ska försöka! Har ni några önske mål på något ni vill att jag ska göra mer i bloggen? Videoblogg kanske? Ni får kommentera ert svar, jag tycker ni är dåliga på att kommentera så kom igen nu.
Vi hörs sen, här kommer bilderna
Före:

Efter:

Före

Efter


Före


Efter


Snurpan


Miss u C.


Du är saknad Cecilia gumman.

Städ, julklappar och vänner

Godmorgon sötnosar! Det här inlägget blir det första idag då, härligt. Idag vaknade jag klockan 11.00 för mamma väckte mig, jag måste nämligen städa heeela mit rum. Det ser faktiskt hemskt ut, och då menar jag det. Jag har tagit bilder på det så ni får se hur det ser ut innan och sen efter. Det är det jag ska tillägna min måndag förmiddag med att göra efter det ska jag åka hem till min gamla vän Li, och lämna hennes julklapp som jag berättat om förut. Efter det vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, ska nog träffa några vänner. Jag lovar att det kommer fler inlägg senare idag. Nej men nu ropar mamma att jag måste börja städa igen. Men vi hörs sen! Juste, måste bara säga att kvällen igår var nog den underbaraste på länge, ni förstår inte hur mycket jag skratta jag hade liksom magkramp efter. Jag pratade med Elliot min käre bror i telefonen och Sara körde Wii. Och jävlar va kul det va, ni förstår nog inte. Men det var som om jag hade mina två underbaraste vänner precis bredvid mig, fast Elliot liksom är i Åre.Det var så jävla underbart, det är svårt att förklara. Menmen, nu MÅSTE jag gå. See you later darlings!!

Julia

Äkta kärlek


Elliot, Sara,Tuva, Madeleine &Elida ni får mig att le mina äkta leenden och ni får höra mina äkta skratt.

Home again

Nu är jag hemma igen och pratar i telefon med Kevin. Har saknat honom faktiskt, och Gud vad längesen det var jag prata med honom. Uppe hos Sara tog vi massa bilder som kommer snart i inlägget här under. Förlåt för kort inlägg.

Julia


Here again!

Hej mina söta läsare!
Hur är det med er? Med mig är det toppen. Jag har haft en super härlig dag, träffat min underbara vän Annie, jag lovar att lägga in biderna när jag får dom, för självklart tog vi massa roliga bilder :) Jag har också tjänat 200kroner, jag satt barnvakt igen. Dom är så jäkla gulliga  dom där ungarna. Och nu är jag hos Sara, again. Jag älskar att vara här, vi har alltid så grymt kul och hon får mig att må sjuuukt bäst. Aja, nu ska jag vara social, vi hörs i morgon lovers!
Jag vet att jag har haft ganska tråkiga inlägg på senate tiden, men det är jullov. MAN MÅSTE HA KUL SÅLÄNGE MAN ÄR FRI !!! :D

Kramar Julia

Uppe hos Sara

Hej hopp!
Nu sitter jag uppe hos Sara och fick ¨låna datorn en snabbis. Ska inte skriva så långt eftersom vi ska ha rooooligt och umgås med varandra. Tänkte bara säga att vi sett på skräckfilm, "Haloween" riktigt bra faktiskt. Nu sitter jag somsagt här men ska gå och se på film. Denna film är inte vilken film som helst utan min och Saras favorit, jo filmen är : MAMMA MIA!! haha. vi tröttnar verkligen aldrig på den, har sett den 6 gånger den här veckan. Aja, nu ska vi gå och se på den. Men vi hörs älsklingar! Om vi inte hörs mer ikväll får ni sova så gott, Godnatt!

Er Julia

Du finns i mitt hjärta

Älskar den här låten, du vet vem du är när du lyssnar på den!


Julia

Bilder

Här kommer bilderna som jag lovade, det här var alltså i fredags :)

Söta Sara

Hihi, Tuva

Jag,Tuva& Sara

Tuva blir gömd bakom våra lockar (aa)

Love your smile Sara

Hej ego Julia

Tuva goes sweetiii

SÅ FIN

Tuva så skön med tre klockor och jätte många armband xD

Jag och Sara

J&S

I love you honey

Nallen tog på mina bröst? :S


Förlåt

Hej allihopa, och förlåt för att jag inte bloggade någonting igår. FYPÅ MIG! Men jag vaknade klockan 13.00 och sen så var jag med några kompisar, sen på kvällen så satt jag barnvakt åt grannens söta unge Leonard. Kanske inte det roligaste att göra på en fredag kväll men jag hade inget annat bestämt och jag får ju pengar. Hihi. Idag blev det lite sent inlägg också, förlåt men jag hade verkligen jätte bråttom i morse, jag vaknade 10.00 och så skulle jag och mamma fixa julgranen. Gud va fin den blev. Sen när vi va klara med den var jag tvungen att skynda mig att göra mig iordning eftersom jag skulle träffa Anton. Så vid 1 träffade jag honom och vi myste och chilla galet. Jätte mysigt! Sen åkte jag hem för han hade träning, och ja nu är jag hemma. Tänkte blogga lite nu.  Igår tog jag,Sara och Tuva massa bilder, lägger in dom i nästa inlägg.  Ha det så bra så länge,

Pussar J

Det visste ni inte

visste du att jag:

(x) är kär i någon
(x) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu
(x) hatat kärlek
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
( ) älskar att gunga
(x) gillar någon så att det gör ont
(/) är höjdrädd
( ) gjort dig själv illa
( ) är homosexuell
(x) kysst dig själv i en spegel
( ) hoppat från ett fönster
(x) viskat i någons öra
(x) hamnat på sjukhus
(x) förlorat någon du älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) skrikit hora/bög till någon
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mob
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) har hostat blod
(x) hoppat omkring på stan
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(/) har hatat dina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
(x) skrattat åt dig själv
(x) sjunger i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
( ) blivit strypt
(x) har vibrerat av nervositet
(x) blivit slagen seriöst
(x) har skrattat så du gråtit
(x) sprungit och gråtit samtidigt
( ) fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) slängt porslin i väggen
(/) hatat hela världen
( ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(x) gillar inte då folk tjatar på dig
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
(x) hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
(x) älskar någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) varit nära döden
(x) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
( ) trott att du varit odödlig
(x) tappat din telefon i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
( ) känt dig som ett får med en vän
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
(/) älskar regn
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har en studsmatta hemma
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
(/) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(x) har gråtit av lycka
(x) kan över tre språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
(x) är en negativ jävel ibland
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(x) har en fobi
(  ) trivs med din kropp
( ) har ätit kattmat en gång
(/) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) tycker om att spela piano
(x) är en dagdrömmare
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(/) vart vegetarian
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knaprar ofta alvedon
(/) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) borstar aldrig håret
( ) har/haft tandställning
(x) faller nästan alltid för fel personer
(/) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) äter godis på skoltoaletterna
( ) har strippat i cam någon gång
(x) skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) gillar muskler
( ) är mest sugen på sex på morgonen
( ) hatar mjölk
( ) har haft tungan i någons öra
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) ser på family guy
(x) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar!
( ) har snusat
( ) har rökt
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(xxxxxxx) har dansat på scen
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) har syskon

Julia

It's harder


Its hard to wait around for something that you know might never happen. But its even harder to give up, especially when its everything you ever wanted..

Vi i snart 14 år Elida


Ta vara på era äkta vänner, det är det enda jag säger i det här inlägget

21:54

Hej allihopa, nu är jag här igen. Jag har precis kommit ner från min vän Sara. Vi såg på film och flummade enormt, gosh vad kul vi har tillsammans! LOVE YOU HUN. I förra inlägget skrev jag vad jag har gjort idag så det behöver jag inte ta nu. Jag kan skriva vad jag ska göra i helgen. I morgon ska jag nog bara ta det lugnt jag ska träffa Elida. Juste, jag gjorde inte det idag för hon hade glömt min julklapp hemma och då kunde jag inte. Men vi får lämna varandras julklappar imorgon istället. På lördag ska jag träffa Anton, vet inte vad vi ska göra riktigt men vi är nog hemma hos honom och chillar galet. På söndag ska jag träffa min sis, Annie. Vi har känt varandra sen jag var 4 och hon 8 så vi har väldigt bra relation. Hon har ju precis tagit körkort också, jag är stolt över dig syster!! vad ska ni göra i helgen? Aja, nej nu avrundar jag det här inlägget men det kommer nog minst ett till innan jag stänger av datorn.

Jag och Annie, för väldigt länge sen.
Kissies Julia

LOV!!

Hejhopp allihopa!
Hur är det med er? Med mig är det super, JAG HAR JU LOV NU :) så gryymt skönt. Lite besviken på betygen faktiskt, men jag ska absolut inte klaga eftersom det alltid finns folk som har värre. Nästa termin har jag lovat mig själv att jag ska nå mina terminsmål, så då blir det nog mer plugg. Nu sitter jag iallafall här och tänkte uppdatera lite, ska snart vidare in till stan och träffa min barndomsvän Elida. Vi ska ge varandras julklappar, tur att jag slutade tidigt annars hade jag inte hunnit köpa något åt henne. Viste nämligen inte att hon hade köpt till mig. Gud vad jag tycker det är jobbigt när folk säger "träffa mig du ska få din julklapp". Visst det är otroligt snällt, men jag får panik om jag inte köpt något till den personen. Inte nog med att jag fick tre sånna sms i morse, utan när jag kommer till skolan får jag en julklapp av min vän Li, som jag inte vart med på hur länge som helst och jag hade inte ens tänkt tanken att köpa till henne. Men nu har jag det. Li och jag har liksom känt varandra i cirka 8 år men vi båda har förändrats så grymt mycket så vi glider bara mer och mer ifrån varandra. Jättetråkigt tycker jag, saknar oss. Menmen, folk förändras det är bara så..
Nej nu måste jag stänga av datorn för snart går min buss in till stan. Men vi hörs sen i kväll eller när jag kommer hem!

Pussar från Julia


God jul!!


SNART ÄR DET JUL!
Jag tycker själv att det faktiskt inte känns som det är det, var är all snö? och var är den känslan man alltid brukade känna de här veckorna innan jul. någon mer än jag som tycker att det inte känns lite tråkigt?
kram

Uppdate

Hallelåja!
Nu sitter jag i soffan med datan på mina ben, jag tittar lite på "Efterlyst" eller iallafall lyssnar. Jag besöker lite olika bloggar också tycker det är så otroligt roligt med bloggar, roligt att skriva men framförallt roligt att läsa. Jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga tänkte bara uppdatera lite. Men nu ska jag nog stänga av datorn, men jag lovar att höra av mig i morgon.

Godnatt!
Julia,

I think I love you..


Some people come in to your life just like they were meant to be there,
I talking about you, A.L


At school today

Här kommer lite bilder som jag tagit under dagen i skolan, de flesta är ju egobilder på mig och astrid men hoppas det funkar :)

Jag och Astrid, (fråga inte vad jag gör xD )

J&A

A

Jacob fixar musik

J&A, love you hun

Och tillsist en fin bild på vår älskade julskinka som nyss rymt ;) hahha, bara jag och Astrid som fattar men aja.

Kram

Otroligt bra låt.

Den här låten har jag fått i huvudet, kanske för jag såg den här underbara filmen som gör att man verkligen blir glad igår :)
Här har ni den, se och njut!

Bild


ÅÅH, vad jag älskar den här bilden. Tycker den är så grymt fin och häftig på samma gång. Var bara tvungen att lägga in den.

Kissies

Sista skoldagen för året

Idag var sista skoldagen för 2008, gud så skönt det är. I morgon börjar jag 10.00 och slutar 11.30, härligt värre säger jag bara. Efter skolavslutningen ska jag nog vara med Sara och vi ska köpa julklappar.
Idag gjorde vi inte mycket alls i skolan, vi lekte lite lekar och lyssna på musik. Vi slutade 13.00 ungefär och då åkte jag hem och va med Sara. Vid halv 4 skulle jag till doktorn och ta sprutor för min allergi så nu är vi hemma igen.
Senare idag ska jag och pappa fira mamma eftersom hon fyllde år igår. Grattis i efterskott mamma!
Nu avrundar jag det här inlägget, och förlåt för att headern inte är fixat men jag tänkte fixa den när jag är hemma sen för just nu är jag uppe hos Sara. Hoppas ni klarar er så länge (aa)

Puss på er!

Börjar om på nytt!

Hej alla läsare!
Nu har jag skaffat en ny blogg igen, vet inte varför jag byter så ofta men nu har jag bestämt mig för att stanna kvar på den här bloggen. Jag heter Julia och är en (oftast) väldigt glad tjej på fjorton år. Ni kanske undrar varför jag valt att döpa bloggen till "hejsnurpan" men det är faktiskt så enkelt som så att ända sen jag föddes har min stora syster kallat mig snurpan, och hon betyder så otroligt mycket för mig och tyckte jag att det kunde passa bra att ha snurpan. Aja, jag hoppas ni kommer gilla min blogg men självklart är inte det en självklarhet.  älska eller hata det är upp till er!
Jag slänger in en bild på mig här under, ser likblek ut och vet inte vad jag gör för mig. Men den får duga.


Kramar Julia

RSS 2.0