Hemma för att vända

tjoho, nu är jag hemma från malmö igen. Gud vilken toppen helg det har varit, har varit sjukt kul och mysigt. Kanske lägger in bilder senare. Just nu sitter jag och ser på tv, Elida kommer hit snart hoppas jag. Imorgon drar vi ju till Umeå och hälsar på min släkt, ska bli jättekul.  Jag måste plugga en hel del det här lovet kanske mindre kul men mycket behövligt om jag kan säga så.  Vi hörs senare, nu ska jag gå och göra lite te. Julia ska ha mysmys ;) PUSS

1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009 och längre ska det bli. KÄRLEK


Ni är redan saknade!

Något började lysa upp mina dagar, det var ni..














Tack för alla stunder då ni verkligen stått ut med mitt prat och då ni verkligen lyssnat, tro mig det betyder mer än vad ni tror. Utan er i skolan skulle jag seriöst inte gå dit! Ni får mig att se framemot varje dag, spelar ingen roll vilken sida jag har vaknat på. Jag hoppas att ni båda vet att jag alltid kommer ställa upp och finnas där för er lika mycket som ni gjort för mig. Vi har varit med om att vänner svikit, alla livets motgångar men även alla äkta skratt. Vi har alltid så jävla kul. Jag vet inte vad jag ska skriva mer men jag vet att ni vet att jag älskar er som fan och att ni betyder otroligt mycket för mig. Vi delar äkta vänskap, vi är trion i solsken och även spöregn dvs att vi klarar allt bara vi har varandra. Tack för att ni finns Madeleine Parkenberg & Emma Daghjort- Hult.
Gud har gett mig mina två änglar.


Malmö i helgen

Hejhej, idag har det varit en annorlunda dag. var i skolan till lunch sen åkte jag därifrån för att göra en personlig sak. Imorgon åker jag, mamma och syrran till malmö tåget går typ 9 eller något på morgonen så stannar vi där till söndag, det ska bli jätte mysigt! På måndag åker jag och (kanske) Elida till umeå och stannar där hela veckan.
Just nu sitter jag och ser på "inlåst" det är så gryymt bra. Idag var även två killar här och la mitt nya golv i rummet blev riktigt fint faktiskt.


Jag älskar min storebror, snart träffas vi igen!


Hatar söndagar

Jahapp då var det söndag igen då. Vilket jag hatar eftersom då är det måndag i morgon. Lite skönt att jag bara kommer vara i skolan i två dagar ungefär den här veckan. Just nu sitter jag i sängen och kollar på videoklipp som Anthon har skickat till mig, haha shitt jag håller på att dö av garv. Orkar inte skriva så mycket men vill verkligen tacka Monica och Robin för en underbar helg det har varit jätte kul! Love you. PUSSAR


Kvällens roligaste

HAHAH, pratar med Linus på msn och jag fick nyss veta att han har ramlat med moppen och att han börja blöda på arslet. Jag som redan är övertrött håller på att dö av skratt, så klantigt gubben :) (FÖRLÅT)

Saknar dig..


Trött som ett as

Hej bloggen, idag har jag tapetserat hela dagen. det var faktiskt jävligt roligt, jag och Robin jobbade grymt bra ihop. Så nu är tapeterna i mitt rum klara, och det blev jättefint. Kommer älska mitt nya rum. Någon som vill komma och leka med mig någon dag när det är helt klart? :) just nu sitter jag i soffan och pratar lite med alla sötnosar på msn. Jag ska snart gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik, är enormt trött. Imorgon kommer syrran och Robin hit igen och då ska jag och Robin fixa taklister till rummet sen är det helt klart.  Vi hörs sen någon gång. PUSSHEJJ!

/snurpan


2225

hejhopp, nu sitter jag i soffan och pratar med mamma. Vi har sett på idol, go Erik, Eddie och Rabih!!  Just nu är jag OTROLIGT glad, säger inte vad det är men personen som är exakt allt i mitt liv gör mig till världens stoltaste :) Ja juste, nu har jag fått min Ken Ring skiva, så ska ladda ner den till mobilen och lyssna sen när jag ska sova. Åh han är så bra, har bara lyssnat lite men den är grym! Skriver snart igen. PUSS


..

I en värld med idioter, står du först i kön..


FREDAG!!

Hejhej bloggen, skrev inget igår för jag orkade inte. men igår var jag i skolan sen inne i stan med Emma och Madde och fikade. Efter det åkte jag till Elida. skönt att se att hon mådde tillräckligt bra efter operationen. vi låg bara i sängen och pratade och jag sa flera gånger att jag skulle somna och det klart att jag gjorde det efter ett tag sen vaknade jag när Paulina kom så då var vi alla tre. Vi lyssnade på musik och pratade. mysmys. Idag har jag varit i skolan eller bara på eftermiddagen, i morse åkte dom som ville till IKG (international kunskapsgymnasiet) på studiebesök. Verkar vara en väldigt bra skola faktiskt, alla undervisningar är på engelska och det tycker jag verkar kul. Synd bara att dom inte har den linjen jag vill gå. På IKG har dem bara samsam och naturnatur och det lockar inte mig. Men iaf, när vi kom till skolan hade vi debatt vilket jag och min debattgrupp fick MVG på så det var kul. Nu sitter jag och väntar på att min syster och hennes man Robin ska komma, dom ska hjälpa oss att göra om i mitt rum så dom ska typ spackla och tapetsera i helgen, det ska bli kul :) Vi hörs sen!
PUSSAR

syster med man


Klar nu

yes, nu är jag klar med so:n och svenskan. Pratade nyss med Madde i telefonen, hon ska färga håret och bli ännu mörkare. Det kommer bli grymt fint gumman! Jag sitter och väntar på att R. ska komma så jag antar att han kommer snart. Jag började med steg 31 idag i svenskan, och man ska skriva dikter. Hah, kanske inte min bästa sida men jag påbörjade med en som jag lyckades med tycker jag. Jag är inte riktigt klar med den än men snart :)


Bild på mig och madde, som nu är brunett :)


jag skrattar idag,
kanske tårara rinner sen,
vi får väl se vad som händer,
blir jag sårad igen?
vill kunna lita på dig,
men är för svag,
jag måste dock erkänna,
du förgyller min dag

Jag skrattar idag,
för jag har dig vid min sida,
men skulle du försvinna,
skulle jag aldrig sluta lida.
(fortsättning följer)


14.03

Hej hej bloggen, nu sitter jag i köket och pluggar eftersom jag ligger efter i vissa saker. Jag vaknade typ halv tolv idag, jävligt chill faktiskt! Jag sitter och lyssnar på Ken Ring, han är så jääävla grym. Min morbror ska ju bränna hans nya skiva till mig, gissa om jag kommer spränga mina högtalare då :P haha. Aja, vi hörs sen. PUSS

Ken Ring - Stockholms city


Torsdag

Ville bara säga lycka till till min barndomsvän Elida som ska göra samma operation som jag gjorde för precis ett år sedan. På torsdag ska hon operara bort halsmandlarna och kanske polyperna ( eller hur det stavas). Så på torsdagkväll kommer jag till dig gumman och ser till så att allt är bra med  dig. Hoppas allt går bra, jag kommer tänka på dig!

Love you goobi


mörk vs blandat ?

Varför ska det vara så svårt att bestämma vad man ska ha för hårfärg. Ibland vill jag bli sådär mörkhårig igen men jättemånga säger att jag ska ha den hårfärgen jag har nu och andra tycker jag ska bli brunett igen. själv har jag ingen aning :P HAHA

den gammla bilden är vääldigt gammal..


Hemstudiedag imorgon

Hejhopp bloggen, just nu sitter jag i soffan och pratar med lite roligt folk på msn och facebook. Om typ tio minuter börjar andra avenyn, gissa om jag ska se det!  Efter det måste jag plocka upp saker från mitt golv, allt ska vara borta tills torsdag kväll. Imorgon har jag hemstudiedag, då jag ska jag göra klart min novell. Den handlar om en tjej och hennes pojkvän, och hur kär hon är. Lite svårt att förklara, hoppas den blir bra bara :) Sen imorgon kommer R. hit så får väl se vad vi hittat på, men det kommer bli mysigt. det kommer nog bli ett extra inlägg efter det här så vi hörs! PUSS

Elida Hedman, du är luften jag andas. jag kan se din gloria. mest kärlek till dig


Sis


Denna fina tavla på mig och min Annie ska hängas upp på väggen i mitt nya rum.


Min solstråle

En fin tjej med strålande gloria förändrade mitt liv från en plåga. Tjejen betyder så grymt mycket för mig och jag vet seriöst inte vad jag hade varit idag om jag inte haft henne vid min sida dag in och dag ut.
mycket har hänt och du ska veta att jag har aldrig varit sur på dig för att du gjorde det du gjorde den kvällen, vi ska väl helt enkelt vara glad för att de andra fanns där. jag vet att jag gjorde dig orolig och jag är så grymt ledsen för det, jag brukar aldrig bli så men någon gång händer det alltid.  med dig gumman mår jag så jävla bra, you make me smile. du anar inte hur älskad du är. jag är stolt för att kunna kalla dig bästevän, för det är exakt vad du är för mig. en bästavän är en vän man kan lita på, en vän som man vet ställer upp för en vilken tid det än är på dygnet, och det är precis det du är. jadu, för mig är du underbar och jag skulle aldrig lämna dig. jag skulle gå igenom allt, eld och vatten, och göra allt om jag så skulle dö bara för att få dig att må bra och se dig le. du är som ett plåster du läker alla mina djupa sår, och jag hoppas att det alltid kommer vara vi två.
tack för att du finns och lyser upp mitt liv, Gabriella


Tar tag i allt igen!

Hej igen bloggen, nu tänkte jag dra mig tillbaka till bloggen. det är så grymt skönt att få skriva av sig ibland och berätta vad man gör om dagarna även om jag inte har tänkt öppna hela mitt privatliv. Mycket har hänt sen jag skrev här sist, men det är helst inget jag vill berätta här. Det mesta skäms jag faktiskt för, det är ett av skälen till varför mina dagar kommer vara rätt tråkiga dom här verkorna innan höstlovet eftersom jag inte får göra något. Mitt liv går i bergochdalbanor och så är det, just nu måste jag säga att jag ligger någonstans i mitten. Tur att jag har mina fina vänner. Och verkligen tack till Gabriella!
Idag blir det tyvärr ingen dans för mig, pga huvudvärk och otrolig trött. Ska gå och börja plocka bort alla mina kläder samt annat småskit som ligger på golvet. Jag hör nog av mig senare. PUSS

det är inte lätt när det är svårt


RSS 2.0