Hej valborg!

Hej bloggen,
Idag är det valborg allihopa! Tyvärr kommer jag inte få fira valborg så som jag vill, nej utan jag ska ju fira det på vasa teatern och sen middag med min kärabarndomsvän, hennes pappa och mina föräldrar. Sen ska jag ju till mitt landställe i morgon så det ska bli SUUUUPER kul! Ska bli jätteroligt att få träffa alla där ute igen. Nu kommer jag ju börja åka ut dit varje helg så det är kul men ändå lite jobbigt för då får man inte tillbringa några helger i stockholm längre :( menmen. Jag var hemma idag från skolan bara för att vara 100% säker på att det inte ska ske en olycka på showen, det vill man ju inte.. Såhär kommer min dag se ut:
 -15.40 samling vid dansenshus.
-Genrep i en halvtimme.
-Vara med dansgruppen och öva i tre timmar innan showen börjar.
-18.30 SHOWEN ÄR IGÅNG!!
-21.00 Middag med "la familia".

Så kommer min dag se ut änsålänge iallafall.

PUSS, (mest på min baby)

Bada 1maj, är du dum i huvudet?

HAHA, ja jag är dum i huvudet. Rubriken säger väl allt. Jag och min sis Annie ska ta första doppet den 1 maj, och då menar jag inte i någon pool. Nejnej, då menar jag i havet! Haha, i era öron kanske det låter helt sjukt men det är faktiskt en tradition för oss som vi inte tänker bryta i första taget. Haha, vi brukar alltid gå hand i hand i vattnet och känna den smärtande kylan tillsammans. Det är så kallt så det gör ont, men det värsta är ju när man kommer upp sen. Menmen, en tradition ska man ju aldrig bryta! Här är ett bild bevis från 1maj 08

p.s jag älskar dig Annie Tauberman


Kommer sakna er


Imorgon gäller det flickor, vi kommer äga hela vasa jag lovar! Jag kommer verkligen sakna er när allt det här tar slut. Vad ska jag då se framemot varje tisdag? Aja, jag vill bara tacka er för ett underbart år. Ett extra tack till Angelica, Emma, Sanna och Nathalie, ni gjorde mina tisdagar. En sak är säker, jag kommer sakna hela gänget!


Saknad.


Vissa saker ångrar man mer än andra..

Tankar

Hej bloggen, nu funderar jag på att börja blogga ibland. Det kanske är lite osmart eftersom det är vår och snart sommar och man ska vara ute, men jag får väl försöka blogga på kvällarna då jag inte är ute och direkt när jag kommer hem från skolan. Det är inte så svårt.
Idag har jag inte gjort någonting bara pluggat lite, jag är ju sjuk så har bara varit hemma och tråkat. Ush, hatar att vara hemma ibland menmen. Som tur är har jag min sötnos jag kan smsa med som gör mig gladare :) Just nu pratar jag med Emma, vi (och vår dansgrupp) ska ju ha uppvisning på Vasateatern i morgon, gud va kul det ska bli. Men fan va tråkigt det är att tänka på att vi aldrig mer kommer dansa tillsammans efter det. Menmen, life goes on. Jag och Emma ska iallafall träffas i sommar så det ska bli kul.
Ja, jag kanske bloggar lite mer sen för nu ska jag prata vidare med allt roligt folk som är inne på msn.
¨
Så här kan en Julia gå klädd när hon är sjuk..


PUSS!

Äkta vänskap

Madeleine Pettersson, ett bevis på att änglar  kan leva på jorden!



(Madde putar ut magen!)


Du&Jag, så ska det förbli!

Var längesen nu

Hej bloggen, nu var det ett tag sen jag uppdaterade så tänkte göra det nu. Idag har jag varit med Tuva och vi gick och prata om allt var riktigt skönt vi tog massa bilder också. Jag har gjort mer roligt idag men som jag inte orkarberätta nu. haha men ja, ganska skönt att få skriva lite på en tråkig fredag kväll. Vi hörs, men vet inte när det blir.

jag älskar dig Tuva, tack för att du finns


PUSS HEJ!!

RSS 2.0